PaardenStalling en Weidegang te Huur

Geplaatst 21 nov. 2016 06:24 door Dr. Anton P.M. van Bakel
Met 4 paarden nog geen €75,00/maand per paard! Ruim 1 hectare weide grond met schuilstal te huur. De weide is geheel omheind met een hoog hekwerk en dubbele inrijpoort. Een Beukenhaag en Elzenhaag rondom, zorgt voor veel privacy en beschutting. De grond is ingezaaid met een speciaal zadenmix voor paarden (dus géén rundvee grasland). De weide heeft nog twee extra looppoortjes. Op de wiede is parallel aan het Daalderstraatje een verharding gerealiseerd met bermbetonvloer. Paardhoefvriendelijk en uitstekend begaanbaar in de nattere perioden. Naast de verharding ligt een gedraineerde paddock. De weide is middels een houtwal in twee stukken verdeeld.


Onze 3 soms 4 paarden hebben er sinds 2010 jaarlijks op kunnen grazen, met de mogelijkheid ook jaarlijks te kunnen hooien voor de wintervoeding. Onze paarden zijn altijd via mestonderzoek ontwormd. De weide is dus niet verzadigd met cysten.

Op de verharding staat een schuilstal (10M2) voorzien van grote schuifdeur en deurluik. In de schuilstal is electra aanwezig, met een zeer zwaar schrikdraad apparaat. In en rond de schuilstal is verlichting aanwezig (deels met bewegings- en/of licht sensor gestuurd). Bij de schuilstal is ook een puls geslagen voorzien van electrische en handpomp voor water. Het water is van uitstekende kwaliteit en goed drinkbaar (ook door onszelf).

De vraagprijs is voor de huur van een periode van minimaal 2 jaar en minimaal elke keer met 1 jaar te verlengen, met een opzegtermijn van 6 maanden. Bij interesse voor huur gedurende meerdere jaren achtereen kunnen we nadere afspraken maken over de prijs.
Comments